Vil du gerne give til et godt projekt?

Årets INDSAMLING 2017 går bl.a. til en lille lægeklinik og skole i det nordlige LIBANON for uregistrerede flygtningebørn fra Syrien. Lægeklinikken ligger i byen Minyara 10 km fra den syriske grænse. Det er vores venner i den kristne protestantiske kirke i byen, som er de dagligt ansvarlige. Kirken besøgte Helligaandskirken i maj 2016, og i september havde vi selv mulighed for at se deres allernyeste tiltag - nemlig en flygtningeskole med plads til 75 børn. Dagligt kører kirken i Minyara ud til områdets teltlejre for at hente børnene ind til skolen, som er oprettet i nærheden af kirken i 3 gamle lastbilgarager. Her får børnene mad, personlig pleje/tøj og dagligt 4 timers undervisning. Helligaandskirken har det sidste år indsamlet ca. 50.000 kr. til både klinik og skole. Det seneste beløb havde vi selv mulighed for at overbringe ved besøget i september. Og vi fortsætter naturligvis med at støtte så længe krigen raser.

Tak til alle kirkegængere for jeres støtte til klinikken og skolen gennem 2016. Med forholdsvis få penge kan vi sammen nå mange nødstedte tæt på deres hjemland og dog så langt væk fra krigen, så de kan overleve. Støt også gerne på MobilePay 26 22 39 43 "LIBANON". Kontakt kirkens kontor hvis du helst benytter anden bankoverførsel.

// Menighedsrådets støttegruppe

Se billederne fra vores besøg i Minyara, Libanon

Du kan benytte MobilePay til at støtte vores indsamlingsprojekter. Skriv i beskedfeltet, hvad du ønsker at støtte.