Børnekor

Vi er glade for at have fået muligheden for at starte et børnekor op i Helligaandskirken. Første gang bliver torsdag d. 27. august.

Børnekoret er for skolebørn i 3. - 5. klasse, torsdage kl. 15-15.45 i kirkerummet. I Børnekoret ønsker vi at give børnene kompetencer inden for det vokale, det teoretiske/hørelærefaglige og det sociale. Vi ønsker, at sangglæde, fællesskab og et højt fagligt niveau går hånd i hånd.

Der er ikke optagelsesprøve til koret, da alle kan lære at synge. Men vi forventer god mødedisciplin og engagement i koret.

Pernille Tjørnemark varetager undervisningen. Hun er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og har mange års erfaring med ledelse af børnekor.

Tilmelding til: heidi@helligaandskirken.dk eller tlf: 51 41 01 60. Send en mail med barnets navn og fødselsår/klassetrin. Der er pt. venteliste til Børnekoret. Næste gang vi åbner op for at tage nye børn ind i koret er til januar 2021.

Børnekoret medvirker ved børnegudstjenester og koncerter i Helligaandskirken, enten som et selvstændigt kor eller sammen med Frøspire- og Spirekorene.

Pernille Tjørnemark