Frøspirekor

Frøspirekoret er for de store børnehavebørn (4-6 år) og er med forældredeltagelse. I koret synger vi børnesange og børnesalmer, laver sanglege og leger gode sangvaner ind.

Simone Lehun Nørgaard varetager undervisningen. Hun er kandidat i musikvidenskab fra Københavns Universitet, korsanger i Det Unge Vokalensemble og er i gang med en efteruddannelse på Børnekorsakademiet. Simone er barselsvikar for Pernille Tjørnemark.

Undervisningen foregår torsdage kl. 15.15 - 15.45 i Helligaandshuset på 1. sal, Valkendorfsgade 23. Det er gratis at deltage og modtage undervisning, og vi forventer et godt fremmøde.

Tilmelding til: heidi@helligaandskirken.dk eller tlf: 51 41 01 60. Der er pt. venteliste til Frøspirekoret. Næste gang vi åbner op for at tage nye børn ind er til august 2020.

Frøspirekoret medvirker ved børnegudstjenester og koncerter i Helligaandskirken.

Kirken har også et Spirekor for 0. - 3. klasse. Læs mere om vores Spirekor her: http://www.helligaandskirken.dk/for-boern/spirekor/

Simone Lehun Nørgaard