Spirekor

Spirekoret starter tidligst op igen efter efterårsferien torsdag i uge 43, såfremt retningslinjerne fra Sundhedsmyndighederne bliver lempet. Børn, der allerede synger i koret, vil få mere information, når vi nærmer os.

Spirekoret er for skolebørn i 0. - 2. klasse. I Spirekoret synger vi børnesange og børnesalmer, laver sanglege og leger gode sangvaner ind. Man behøver ikke kunne læse, da vi lærer alting udenad.

Der er lagt vægt på, at det er sjovt og hyggeligt, men vi arbejder med pædagogisk/musikalsk progression. Derfor ønsker vi, at der er opmærksomhed på, at det er ”rigtig” undervisning.

Pernille Tjørnemark varetager undervisningen. Hun er uddannet fra Det Kongelige Musikkonservatorium og har mange års erfaring med ledelse af børnekor.

Det er gratis at deltage og modtage undervisning, og vi forventer et godt fremmøde. Spirekoret mødes i Helligaandshuset, Valkendorfsgade 23, 1. sal.

Tilmelding til: heidi@helligaandskirken.dk eller tlf: 51 41 01 60. Send en mail med barnets navn og fødselsår/klassetrin. Der er pt. venteliste til Spirekoret. Næste gang vi åbner op for at tage nye børn ind i Spirekoret er til januar 2021.

Spirekoret medvirker ved børnegudstjenester og koncerter i Helligaandskirken, enten som et selvstændigt kor eller sammen med Frøspirekoret.

Pernille Tjørnemark