Spirekor (0. - 2. klasse)

Spirekoret er for skolebørn i 0. - 2. klasse. Undervisningen varetages af Pernille Tjørnemark, der er uddannet musikpædagog fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium.

I Spirekoret synger vi børnesange og børnesalmer, laver sanglege og leger gode sangvaner ind. Man behøver ikke kunne læse, da vi lærer alting udenad.

Der er lagt vægt på, at det er sjovt og hyggeligt, men vi arbejder med pædagogisk/musikalsk progression. Derfor ønsker vi, at der er opmærksomhed på, at det er ”rigtig” undervisning.

Det er gratis at deltage og modtage undervisning, og vi forventer et godt fremmøde.

Sidste gang inden sommerferien er torsdag d. 7. juni. Vi starter op igen torsdag d. 23. august.

Tilmelding til: heidi@helligaandskirken.dk eller tlf: 51 41 01 60.

Spirekoret medvirker ved børnegudstjenester og koncerter i Helligaandskirken, enten som et selvstændigt kor eller sammen med Frøspirekoret.