Spirekor (0. - 2. klasse)

Spirekoret er for skolebørn i 0. - 2. klasse. Undervisningen varetages af Pernille Tjørnemark, der er uddannet musikpædagog fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium.

Vi starter op igen torsdag 17. januar. Der er pt. venteliste til Spirekoret.

I Spirekoret synger vi børnesange og børnesalmer, laver sanglege og leger gode sangvaner ind. Man behøver ikke kunne læse, da vi lærer alting udenad.

Der er lagt vægt på, at det er sjovt og hyggeligt, men vi arbejder med pædagogisk/musikalsk progression. Derfor ønsker vi, at der er opmærksomhed på, at det er ”rigtig” undervisning.

Det er gratis at deltage og modtage undervisning, og vi forventer et godt fremmøde.

Tilmelding til: heidi@helligaandskirken.dk eller tlf: 51 41 01 60.

Spirekoret medvirker ved børnegudstjenester og koncerter i Helligaandskirken, enten som et selvstændigt kor eller sammen med Frøspirekoret.