Spirekor

Spirekoret starter op igen torsdag d. 27. august.

Spirekoret er for skolebørn i 0. - 3. klasse. I Spirekoret synger vi børnesange og børnesalmer, laver sanglege og leger gode sangvaner ind. Man behøver ikke kunne læse, da vi lærer alting udenad.

Der er lagt vægt på, at det er sjovt og hyggeligt, men vi arbejder med pædagogisk/musikalsk progression. Derfor ønsker vi, at der er opmærksomhed på, at det er ”rigtig” undervisning.

Simone Lehun Nørgaard varetager undervisningen. Hun er kandidat i musikvidenskab fra Københavns Universitet, korsanger i Det Unge Vokalensemble og er i gang med en efteruddannelse på Børnekorsakademiet. Simone er barselsvikar for Pernille Tjørnemark.

Det er gratis at deltage og modtage undervisning, og vi forventer et godt fremmøde. Spirekoret mødes i Helligaandshuset, Valkendorfsgade 23, 1. sal.

Tilmelding til: heidi@helligaandskirken.dk eller tlf: 51 41 01 60. Der er pt. venteliste til Spirekoret. Næste gang vi åbner op for at tage nye børn ind i Spirekoret er til august 2020.

Spirekoret medvirker ved børnegudstjenester og koncerter i Helligaandskirken, enten som et selvstændigt kor eller sammen med Frøspirekoret.

Simone Lehun Nørgaard