Højmesse

Højmessen er et helle midt i hverdagen - hvor vi som mennesker sættes ind i

en større sammenhæng. I det store kirkerum lytter vi til tekster og musik, der rækker langt tilbage i tiden.

Her skabes et højtideligt og rituelt rum, hvor menigheden og præsten sammen henvender sig til den Gud, som vi kender igennem Jesus Kristus. Præsten reflekterer i prædiken over forbindelsen mellem de bibelske tekster og vores nutidige liv og tro.

I musikken kan vi opleve et følelsesmæssigt og åndeligt møde med det guddommelige. Og så er vi i Helligaandskirken beriget med at have et landets største og bedste orgler bistået af professionelle korsangere til at ’spille himlen åben’ til gudstjenesten.

Højmessen er den almindelige søndagsgudstjeneste, der følger et fast forløb med orgelmusik, salmer, bøn, tekstlæsninger, prædiken, nadver, velsignelse og indimellem dåb.

Alle er meget velkomne til at deltage.

Kommende gudstjenester

12jul kl. 10:00

Genforeningsgudstjeneste

Gudstjenesten er en festlig markering af 100 året for genforeningen af Sønderjylland …