Børnekor

Børnekoret starter ny sæson efter sommerferien. Børnekoret er for skolebørn i 4. - 6. klasse og mødes torsdage kl. 17.00-17.45 i Helligaandshuset. I Børnekoret ønsker vi at give børnene kompetencer inden for det vokale, det teoretiske/hørelærefaglige og det sociale. Vi ønsker, at sangglæde, fællesskab og et højt fagligt niveau går hånd i hånd.

Der er ikke optagelsesprøve til koret, da alle kan lære at synge. Men vi forventer god mødedisciplin og engagement i koret.

Pernille Tjørnemark varetager undervisningen. Hun er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og har mange års erfaring med ledelse af børnekor.

Børnekoret medvirker ved børnegudstjenester og koncerter i Helligaandskirken, enten som et selvstændigt kor eller sammen med Frøspire- og Spirekorene. 

For mere info skriv til heidi@helligaandskirken.dk eller ring på tlf: 51 41 01 60. 

Koret optager nye børn hvert halve år i hhv. januar og august. Tilmelding sker efter først til mølle-princippet. 
Nuværende korbørn har mulighed for at fortsætte i koret, men skal huske at gentilmelde sig inden, der åbnes op for nye korbørn.

Link til tilmelding til nye korbørn til næste sæson åbner her på hjemmesiden 5. juni 2024. Klik her for tilmelding til Børnekoret.